Minusta

Tehdään turvallinen ja terve elämä koko hyvinvointialueella
Onko terveyskeskus keskittämistä?

Olen lähes 50-vuotias insinööri, joka työkseen miettii liiketoiminnan ja johtamisen haasteiden ratkaisuja.  Kotona vaimo ja pari koiraa. Välillä harrastelen liikkumista koirien ja vaimon kanssa. Jossain välissä aina jotain kuntoilua. Nyt pitäisi aloittaa kuntoilu harrastusta, kun on kroppakin kunnossa. Huumorintajua löytyy, josta päällimmäisenä Fingerporimainen huumori.  

Soteen innostunut oman pitkäaikaissairauden siivittämänä ja monta kokemusta rikkaampana. Yli kymmenen vuotta munuaisen vajaatoimintaa. Viimeisenä 2 vuotta ja 5kk Dialyysiä 3 krt viikossa ja osa-aikaeläke. Viime elokuussa uusi munuainen paikoilleen. Tästä kokemuksesta enemmän Muma Elinehto lehdessä. Terveyden huollon kokemusta niin perushoidosta kuin erikoissairaanhoidosta useita vuosia potilaan näkökulmasta, joka työkseen katsoo toimintatapoja, menetelmiä ja johtamista.  

Tavoitteena on saada palvelut tehokkaammiksi niin sote kuin pelastuspuolella. Alueemme on laaja, joka on haasteellinen monessa mielessä. En kannata uutta verotusta, vaan nykyinen valtion verotus ja rahoitus riittää.

Olen työkseni ollut monessakin kohtaa muutosta tekemässä ja ymmärrän hyvin, miten muutokset vaikuttavat eri osapuoliin. Osaamiseni keskittyy johtamiseen ja sen jalkauttamiseen eri operatiivisiin tasoihin.

Enemmän ajatuksia löydät blogistani.

Muistakaa äänestää. Nämä vaalit ovat tärkeät kaikille. On hyvä että joku pelastaa, kuljettaa ja hoitaa, vaikka onnettomuuksissa. Ennakkoäänestys 12-18.1.2022 ja varsinainen vaalipäivä 23.1.2022